pdf-scanner-22-11-22-9_52_16.pdf [932,72 Kb] (cкачиваний: 3) Посмотреть онлайн файл: pdf-scanner-22-11-22-9_52_16.pdf pdf-scanner-22-11-22-8_50_02.pdf [991,45 Kb] (cкачиваний: 4) Посмотреть онлайн файл: pdf-scanner-22-11-22-8_50_02.pdf pdf-scanner-22-11-22-8_48_57.pdf [1,05 Mb] (cкачиваний: 3) Посмотреть онлайн файл: pdf-scanner-22-11-22-8_48_57.pdf pdf-scanner-22-11-22-11_01_17.pdf [1,74 Mb] (cкачиваний: 6) Посмотреть онлайн файл: pdf-scanner-22-11-22-11_01_17.pdf
"В.Терешкова атындағы шағын орталықты орта мектебі» КММ-сі 2022-2023 жаңа оқу жылының 8 – қырқүйегінен бастап бір реттік ыстық тамақпен қамту мақсатында жұмыстар жүргізіліп келеді. Бастауыш сынып оқушыларын және әлеуметтік осал топ балаларын ыстық тамақпен қамту жақсы жолға қойылған. Ыстық тамақпен қамтылған оқушылар саны-17. Оның 6-ы бастауыш сынып оқушылары. 5-11 сыныпта -11 оқушы. Оқу жылының басында ата-аналар қоғамы, Қамқоршылық кеңесінің төрағасы мен мектеп әкімшілігі қатарынан жұмысшы топ комиссиясы құрылды. Мониторинг комиссиясы, рейд жүргізіп акт жасақталып, хаттама түзіледі. Комиссия мүшелері дайын және шикі өнімнің сапасын бақылау үшін мониторинг жүргізді. Асханада санитариялық-гигиеналық нормалардың сақталуын тексерді. Асханадағы оқушылардың тамақтану ережелерінің және уақытылы тамақтануларының қатаң сақталуын жауапкершілікпен қадағалау мақсатында мектеп әкімшілігінен және сынып жетекшілері мен мұғалімдердің кезекшілік кестесі құрылып, бекітілді. Кезекшілер оқушылардың уақытында тамаққа баруын қадағалап отырады.Мектеп асханасы 2-қабатта орналасқан, 20 орындық . Бастауыш сынып оқушыларымен «Ас –адамның арқауы» «Дұрыс тамақтану –денсаулық кепілі» тақырыптарында сынып сағаттары өтілді. Сынып сағатының мақсаты: ас туралы жалпы ұғым. Оқушыларға астың бізге пайдасы туралы түсіндіру. Асты қадірлеп, қастерлеуге үйрету. Денсаулықтың негізі – дұрыс тамақтану екенін түсіндіру. Мектеп медбикесі Ж. Байсерикова «Дәрумендердің адам ағзасына тигізер пайдасы» тақырыбында түсінік жұмыстарын жүргізді. Мектептің әлеуметтік педагогы Ф. Шөжебаева бір реттік берілетін ыстық тамаққа үнемі бақылау жүргізіп отырады.